joi, 19 mai 2011

Personalitati care au marcat pozitiv lumea - proiect, optional VREAU SA STIU

Felicitari, dragi elevi! Am ajuns la sfarsitul proiectului. Am avut cu toti de invatat cate ceva de la OAMENI care au influentat pozitiv lumea. Ramane ca si voi, prin ceea ce veti realiza in viitor , sa aratati ca sunteti demni urmasi ai acestora.

Personalitati care au marcat lumea from D Valy on Vimeo.

joi, 5 mai 2011

Inregistrare facuta de Raif Vatensever, gazda videoconferintei din 5 mai 2011, proiect CHISAE

Comenius Week - Videoconferinta proiectul CHISAE

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Customize your own free digital slideshow
Proiectul Children's Songs Across Europe e la final. Am surprins cateva imagini din timpul videoconferintei, vazuta din clasa noastra. Asteptam imagini si de la colegii din Polonia, Turcia, Bulgaria, Portugalia. Videoconferinta a avut loc in cadrul activitatilor din saptamana Comenius (2-9 mai 2011)si a avut succes in randul participantilor. Am avut invitati de la radio Tecuci pe doamna Aida Zaharia si din Scoala nr. 5 "Elena Doamna" pe domnii directori prof. Georgeta Coada si prof. Cristinel Serghie. Multumim domnului profesor de informatica,Dragos Tiron , pentru asistenta de specialitate si pentru ca s-a preocupat ca acest eveniment sa se desfasoare in conditii foarte bune.
Clasele participante de la scoala noastra: I A - inv. Tincuta Marcu, II A- inv. Maria Tila, III A- prof. Valerica Danaila, IV B- inv. Emilia Popoiu. FELICITARI TUTUROR!

Amintiri din Europa

Luiza a facut pentru voi, colegii ei, o prezentare PPT pentru a va arata cateva din locurile vizitate. Sper sa va placa. Eu doar am publicat materialul ei.